Cautare

247 de rezultate pentru "albire dinti" (6.33 secunde)
Aliante socante Dar sa vedem cine au fost cei care au iesit primii cu alegerile anticipate in dinti. Impotriva tuturor asteptarilor, acestia au fost chiar cei din PSD.
Felicitari printre dinti Pentru a nu parea totusi desueti, cei din PSD s-au gandit sa contrabalanseze gestul de fair-play al lui Nastase cu o iesire de-a lui Dan Ioan Popescu.
"Fir-ati ai dracului, ca noi v-am invatat asa", spunea printre dinti un tanar suparat. In acelasi mod "plastic" si-a descarcat nervii o doamna, care, dupa ce a citit anuntul afisat pe usa, a izbucnit:
Asa se face ca 6-7 scandalagii rromi, beti morti si inarmati pana-n dinti cu pari, furci si alte asemenea arme "nobile", au descins la o discoteca din centrul localitatii, unde primisera pontul ca s-ar afla "omul" lor.
- Mergand mai departe, in ce priveste riposta antitero, din punctul meu de vedere, nefiind vorba de infruntari armate asa-zis conventionale, clasice, raman uimit de angajamentele marilor politicieni ai lumii care de vreo 20 de ani promit ca vor starpi terorismul, avand neghiobia de a constata de fiecare data ca riposta armata cu blindatele, rachetele, aviatia strategica, patrulele inarmate pana in dinti prin statiile de metrou, gari, aerogari, aeroporturi sunt totalmente ineficiente.
Periuta de dinti, lamele de ras, trusa de manichiura, etc reprezinta posibile surse de infectare. De aceea, iti recomandam sa iti creezi truse personale cu astfel de obiecte, pe care sa te asiguri ca le folosesti doar tu si pe care le dezinfectezi periodic;
Pana in luna august inclusiv, va trebui sa fii foarte atent la oase, articulatii, dinti, sa te feresti de frig si de umezeala.
Luandu-mi inima in dinti, l-am salutat: - Ziua buna! Mi-a raspuns la fel: - Ziua buna! Si eu si studentii mei am fost uluiti.
Motanul "Felix" s-a crezut dulau, cocotat fiind pe canapeaua de catifea si plina de perne tip "Crescent", dar la masa a strans intre dinti doar soareci.
"S-a dus cu copiii in brate, la judecator" In cazul in care autoritatile isi iau inima in dinti si vor sa-i elimine din aparat pe angajatii considerati de comisia de disciplina buni de concediat, razboiul continua, de regula, in instanta, unde au castig de cauza contestatarii.
Astfel, o perioada buna dreptunghiul de tabla a purtat inscriptia "TOPESTI - SAT FUROPEAN". Un localnic si-a luat inima in dinti recent, a sters vopseaua si a indreptat tabla ce fusese indoita.
In aceste conditii nu mai mira pe nimeni ca singura intalnire in timpul careia s-a scrasnit din dinti a fost cea dintre Basescu si delegatia liberala.
Consilierul local PSD AlexandruTeodorescu a afirmat ca Galatiul este ultimul oras mare din tara care "isi ia inima in dinti" pentru a da drumul la acest credit atit de discutat.
Liberalii bihoreni cu 13,32% tac, iar UDMR si independentul Tõkés László se felicita scrasnind din dinti. Trei sferturi dintre bihoreni au dat un vot de blam intregii clase politice, neprezentandu-se la niciunul din cele doua procese electorale care au avut loc duminica:
"Am adus romanasii nostri dragi in dinti acasa, obosit si ranit si nu am cerut niciodata ajutorul nimanui. Acum, pentru prima data in viata mea, am nevoie de ajutorul dumneavoastra, pentru a oferi Constanta constantenilor", si-a incheiat Onaca discursul, in aplauzele si uralele miilor de sustinatori.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat luni, referindu-se la afirmatiile lui Adrian Nastase potrivit carora prezidentiabilul PSD trebuie sa aiba "dinti", ca aceste dotari tin de zona zoomorfa, si nu politica, important fiind un candidat care sa-l bata pe Traian Basescu.
Pe jos, spre Strasbourg Intrata in politica in 2007, este aleasa cu majoritate zdrobitoare secretar general al organizatiei de tineret a Partidului Democrat-Liberal (PD-L), din care provine tatal ei, ceea ce provoaca scrasnete din dinti printre anumiti membri ai formatiunii.
Organizatia PDL Constanta o injura printre dinti pe fosta sefa a Loteriei Romane, in conditiile in care omul pe care pedelistii il vor la sefia Centrului de Profit Constanta - Loteria Romana se numeste Hristu Tararache (foto).
edilul e de formatie jurnalist, deci afisarea permanenta a celor doua randuri de dinti albi si lucitori era rezultatul indelungatei experiente in slujba cetateanului.
Ca si in 2004, asistam la inca un episod din batalia care ajunsese pana la imbranceli si injuraturi printre dinti pe culoarele Salii Palatului, la Congresul XIV din 20 noiembrie 1989:
google-analytics.com